Populära dramaserier

Good Trouble

Våra bästa år

Våra bästa år

Måndagar

Alla dramaserier

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

De jobbar med att gripa livsfarliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet.

La Brea

La Brea

När ett enormt slukhål på ett mystiskt sätt öppnas i Los Angeles slits en familj itu. De måste nu arbeta för att överleva och hitta en väg hem igen, medan resten av världen försöker förstå vad som hänt.

Good Trouble

Spinoff på The Fosters. Systrarna Callie och Mariana Foster tar steget in i vuxenlivet och flyttar till L.A., där får Callie jobb som juridisk assistent och Mariana som utvecklare.

Våra bästa år

Våra bästa år

Vi följer familjerna Horton, Brady och DiMera i den lilla staden Salem.

Magnum P.I.

Magnum P.I.

En kaxig före detta Navy SEAL-militär sadlar om och börjar jobba som privatdetektiv på Hawaii.

SEAL Team

SEAL Team

Vi följer ett SEAL-teams professionella och privata liv när de skickas på hemliga och farliga uppdrag, och uppvisar en orubblig patriotism och orädd hängivenhet även vid överväldigande odds.

Another Tango

Another Tango

I ett försök att rädda sin hemstads misslyckade dansstudio återförenas motvilligt ett före detta par från gymnasiet för att delta i en danstävling.

Fairfield Road

Fairfield Road

Ett politiskt geni finner sig plötsligt stå utan arbete och utan ett förhållande.

Road Less Traveled

Road Less Traveled

Countrysångerskan Charlotte kommer hem till Tennessee en vecka innan hon ska gifta sig i hopp om att få låna sin avlidna mors bröllopsklänning av sin mormor.

A Majestic Christmas

A Majestic Christmas

Nell har fått i uppdrag att renovera stadens historiska teaterbyggnad, men ägaren Connor har andra planer. Nell hoppas nu kunna få honom att ändra sig och samtidigt lära honom om julens mirakel.

The Spirit of Christmas

The Spirit of Christmas

Det närmar sig jul och advokaten Kate Jordan åker till Vermont för att se till att försäljningen av ett hemsökt värdshus går igenom. Vad hon inte räknar med är att bli förälskad i en snygg man som visar sig vara ett spöke.

Maggie's Christmas Miracle

Maggie's Christmas Miracle

Kan man vara mamma, göra karriär, OCH hitta kärleken?

A Chance for Christmas

A Chance for Christmas

Influencern Christina Chance får sitt livs möjlighet: ett lukrativt sponsorskap från sitt drömvarumärke. Men snart hon upptäcker att hon är fast i en tidsloop där samma julafton upprepas i all oändlighet.

Miniatyrmakaren

Miniatyrmakaren

1686. Nella Oortman börjar ett nytt liv i Amsterdam som hustru till handelsmannen Johannes Brandt. Men Johannes är inte intresserad av sin nya brud, och Nella börjar inse att huset rymmer många hemligheter.

Finding Father Christmas

Finding Father Christmas

Kommer hon finna det hon söker?

Angels in the Snow

Angels in the Snow

Eftersom det bara är ett mirakel som kan hålla ihop en familj, gör julen det möjligt för just ett sådant mirakel att inträffa. En hjärtevärmande berättelse om kärlek, förlust och återupptäckt.

Sweet Navidad

Sweet Navidad

Två kockar med konkurrerande personligheter arbetar tillsammans för att skapa en Puerto Rican-inspirerad julmeny och finner samtidigt kärleken.

Christmas in My Heart

Christmas in My Heart

Beth har nyligen flyttat tillbaka till Charleston för att ta hand om sin avlidna mor. Hon arbetar som musiklärare och bor i familjens hus och drömmer om en plats i Charlestons symfoniorkester.

A Christmas Kiss

A Christmas Kiss

Vad händer när man blir kär i chefens ex?

Puppy Love for Christmas

Puppy Love for Christmas

När Annie besöker sina föräldrar över jul bestämmer sig den godhjärtade Annie för att hjälpa tre herrelösa hundar att hitta ett hem och slår sig ihop med veterinären Dylan för att rädda ett djurhem.

The Perfect Christmas Village

The Perfect Christmas Village

I jakten på den perfekta julen hamnar Darcy oförklarligt mitt i sin julby, där allt är i ordning och det är jul varje dag. Men hon upptäcker snart att perfektion inte alls är så festligt.

A Merry Christmas Match

A Merry Christmas Match

Corey har ett hektiskt schema, men hon avsätter tid varje år för att hedra sin fars minne genom att vara värd för en jultävling. Men hon har glömt hur det är att önska mer - tills hon träffar Ryder.

A Very Charming Christmas Town

A Very Charming Christmas Town

Aubrey är en stadsflicka, rese- och livsstilsbloggare, som åker till den lilla danska staden Solvang för att filma sin nästa vlog. Där möter hon den stiliga butiksägaren Saywer som kommer att visa henne runt.

Spotlight under the Mistletoe

Spotlight under the Mistletoe

Tess Stapletons album säljer inte längre och hon utmanas att spela in ett album med före detta stjärnan Derek. Trots deras ständiga gräl börjar de falla för varandra.

The Truth About Christmas

The Truth About Christmas

Jillian är en politisk konsult och arbetar med borgmästarkampanjen för sin kille George. När hon ska träffa hans familj för första gången, har hon svårt att hindra sig från att alltid säga sanningen.

Four Cousins and a Christmas

Four Cousins and a Christmas

En hjärtskärande förlust får fyra kusiner att återförenas och sjunga på sin mormors begravning bara två dagar före jul, vilket får deras murar att falla... över lite pizza och vin.

Cooking Up Christmas

Cooking Up Christmas

När en kock får uppgiften att laga mat åt en svårhanterlig professionell idrottare under julhelgen, återfår hon självförtroendet för sin förmåga och finner samtidigt kärleken.

Christmas Unwrapped

Christmas Unwrapped

Charity, en ambitiös och pragmatisk journalist, lär sig vad julen egentligen handlar om när hon gör ett reportage om Erik Gallagher, en miljonär som insisterar på att jultomten verkligen finns.

Christmas Ever After

Christmas Ever After

Med bara några dagar kvar till jul och en hotande deadline, åker romantikförfattaren Izzi tillbaka till det mysiga Antler Inn i det vintriga Silver Springs för att avsluta utkastet till sin nya roman.

A Christmas Mission

A Christmas Mission

Designern och entreprenören Emma King har länge drömt om en vacker butik där hon väljer ut och visar upp handgjorda varor för hem och trädgård. Och nu lanserar hon den tillsammans med sin väninna.

Swept Up by Christmas

Swept Up by Christmas

När en kvinna tvingas samarbeta med en besvärlig man för att återuppliva ett historiskt gods, lär hon sig att se bortom deras olikheter och finner kärlek på vägen.

A New York Christmas Wedding

A New York Christmas Wedding

Bara julhelgen i sig kan vara svår att hantera, utan att ett bröllop kommer med i bilden. Men det är vad som väntar Jennifer Ortiz, som känner pressen att spela rollen som "den perfekta bruden".

The Christmas Ball

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald besöker sin moster Bridget i England under semestern och träffar Liam, en stilig historiker som är fast besluten att bevisa att moster Bridgets herrgård är ett historiskt landmärke.

The Christmas Setup

The Christmas Setup

Hugo, en affärsjurist, reser från New York City till sin hemstad för att fira jul med sin mamma Kate. Kate ordnar så att Hugo stöter på Patrick, en tidigare hemlig förälskelse till Hugo.

Providence

Providence

Sydney Hansen är plastikkirurg och lever ett glamoröst liv i L.A. Det sista hon tänker på är att återvända till sin hemstad. Men hennes mors död förändrar nu Syds planer.

The Closer

The Closer

Vice polischef Brenda Leigh Johnson har en udda personlighet, en tuff attityd och resultat som visar att hon är en av landets ledande utredare.

And So It Goes

And So It Goes

Det finns en miljon skäl till att inte tycka om mäklaren Oren Little, och det är precis så han vill ha det. Oren vill inget hellre än att sälja ett sista hus riktigt dyrt.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Vickys och Cristinas semester förvandlas till en sensuell resa där attraktion och temperament kulminerar och kokar över av begär och kaos då ex-flickvännen Maria Elena gör sin dramatiska entré.

My Best Friend's Bouquet

My Best Friend's Bouquet

En hopplös romantiker missar alla tecken på sann kärlek när hon istället litar på en bukett som kastats under ett bröllop.

A Story Of Love

A Story Of Love

En gång i tiden var Conor och Eleanor lyckligt gifta. Numera är de främlingar inför varandra efter en tragisk händelse, men de delar bägge en längtan efter att förstå varandra igen. Filmen utforskar parets relation och deras försök att ta tillbaka livet och kärleken de en gång kände genom att plocka upp bitarna från ett förflutet som kan vara alltför långt borta för att återfinnas.

Carol

Carol

En ung fotograf inleder ett förhållande med en äldre kvinna på 1950-talet.

Blue Jasmine

Blue Jasmine

Hennes man avslöjas som storbedragare i både affärer och kärlek.

HOURS

HOURS

Nolan anländer till ett sjukhus i New Orleans med sin gravida hustru Abigail. Orkanen Katarina härjar i staden och sjukhuset tvingas till att evakuera.

The Butler

The Butler

Under 30 år arbetar Cecil för sju presidenter och kan från maktens innersta rum bevittna historiska händelser.

The Babymakers

The Babymakers

Tommy och Audrey beslutar sig för att äntligen försöka bli med barn, men har problem. När de går till en läkare upptäcker Tommy han "skjuter blankt".

Den svarta dahlian

Den svarta dahlian

De två poliserna får i uppdrag att utreda mordet på skådespelerskan som gick under namnet den svarta dahlian.

Kärlek över haven

Kärlek över haven

James och Danielle träffas av en slump på ett hotell vid franska kusten och stark kärlek uppstår. Ett år senare, åtskilda av tusentals mil, lever de båda med de starka minnena av sin tid tillsammans.

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Kevin Costner som CIA-agent

The Truth Matters

The Truth Matters

I Washington accepterar de flesta journalister George W. Bush argument för Irakkriget. Men en grupp gräver djupare och hittar källor i regeringskretsarna som avslöjar maktmissbruk på hög nivå.

Cassandra's Dream

Cassandra's Dream

Då de två syskonen hamnar i ekonomisk knipa ser de ingen annan utväg än att be sin rike farbror Howard om hjälp. Howard har inget emot att hjälpa dem men i gengäld vill han ha en tjänst...

Aftermath

Aftermath

Melnyk bestämmer sig för att hämnas sin familjs död.

Fathers & Daughters

Fathers & Daughters

Jake tappar helt fotfästet när en bilolycka med dödlig utgång lämnar honom ensam med femåriga dottern.

Bränd

Bränd

Berömmelsen driver honom till att bli narcissistisk och drogberoende.

Another Christmas Coincidence

Another Christmas Coincidence

Alice och Jack har levt sina liv bredvid varandra i många år. Efter ett slumpmässigt möte för dem samman kring jul så blir de förälskade.

Doc Martin

Doc Martin

Doktor Martin Ellingham kan på grund av sin blodfobi inte längre arbeta som kirurg. Han flyttar från London till en vacker liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare.

Good Karma Hospital

Good Karma Hospital

Läkaren Ruby reser till södra Indien i jakt på jobb efter att ha fått hjärtat krossat. Hon var inte redo på arbetet, livet och kärlek som hon finner på ett litet sjukhus med desto färre resurser.

Unge Kommissarie Morse

Unge Kommissarie Morse

Följ Morse under hans första år som polis.

Kommissarie Banks

Kommissarie Banks

Kommissarie Banks är en nervkittlande detektivserie baserad på de prisbelönta kriminalromanerna av Peter Robinson.

Melk

Melk

Ensamstående – men inte ensamma. Norska dramasuccén Melk handlar om två nyblivna mammor, Ingri (Ragnhild Myntevik) och Matilde (Julia Schacht), som träffas av en slump på BB när de ska föda sina första barn samma dag. De två kvinnorna är olika på många sätt, men har en sak gemensamt: att ingen av dem har en pappa till barnet närvarande i sina liv. Ingri och Matilde får först kontakt med varandra när deras två nyfödda bebisar har förväxlats på förlossningsavdelningen. Mammorna träffas för att byta tillbaka till rätt barn, och det något absurda mötet visar sig bli början på en djup vänskap.